Midsommar 23-26 juni 2022

Midsommar 23-26 juni 2022

Fullbokat! Härligt att så många vill komma hit! Nu är butiken fylld med allt vad du behöver för en go´frukost. Kanske du behöver komplettera annan mat under dagen? Då har vi ett litet sortiment av det också. Korv med bröd, grillspett eller kanske det lilla extra till köttet; bearnaisås.

Vi säljer färska frallor varje morgon nu. Passa på att förbeställa dagen innan så får du garanterat just det brödet som är din favorit. Solen ska lysa klart över bygden och då kanske det blir en tur ner till stranden. Köttbullemacka med rödbetssallad kan ju passa bra. Det har vi ingredienserna till i vår lilla butik: bröd,rödbetssallad och köttbullar! Mums!

På Midsommarafton har Campingföreningen ordnat med  litet, mysigt och stämningsfullt firande. När sillen är uppäten är det dags att röra på påkarna. Tipspromenad för stora och små kl 13-14 runt om på campingområdet. Start vid Receptionen. Ta med penna för att kunna sätta krysset. Riktigt fint och lokalt förstapris! Mer avslöjas inte!

Kl 14.45 är det återigen samling vid Receptionen. Då tågar vi upp i ett vackert led med midsommarstången till härlig midsommarmusik upp till campingens dansbana. , ackompanjerad av vår duktiga säsongare och musiker Morgan. När väl midsommarstången kommit på plats är det äntligen dags för ”små grodorna”. Och efter grodor o.dyl. får de minsta kasta ner spöet i fiskedammen och fira upp dagens fångst.

Resten av eftermiddagen och kvällen är det fria lekar! Glöm ej plocka blomster. Kanske en vilsen groda från eftermiddagen hoppar upp som väntar på en kyss!

Riktigt fin och glad Midsommar önskar alla på Fjällbacka Camping 

 

No Comments

Post A Comment

Translate »