Bakeoff bröd, Kristiflygare, onlinebokning, självincheckning,

Bakeoff bröd, Kristiflygare, onlinebokning, självincheckning,

KRISTIFLYGAREHELGEN 26 maj – 29 maj

Under tordagen, fredagen och lördagen har vi bake-off bröd i butiken. Förbeställ gärna dagen innan. Då får Du garanterat de frallor just Du vill ha till frukost. Du betalar dagen innan och hämtar när det passar följande morgon utan att behöva stå i kö till kassan. Självklart kan du komma samma morgon och köpa frallor. Vi bakar alltid lite extra. Men då kanske just Din favorit är tillfälligt slutsåld. Vi kommer även ha lite juice, smör, mjölk, ost och skinka i kylen.

ONLINEBOKNING

Snabbaste vägen till bokning är att göra en onlinebokning på vår hemsida. Varför? Vi är få som jobbar under lågsäsong och är ofta ute på ”fältet” och jobbar. Dvs vi byter ofta keps. Ibland städar vi toaletter, ibland klipper och trimmar vi gräs, ibland står vi och checkar-in ibland renoverar vi här och där, ser till att sopcontainarna byts ut etc etc. Och allt det administrativa därtill. Ja, ni ser många färger på kepsarna.

När du bokar online får vi de uppgifter som krävs för en fullständig bokning. Du får även garanterat en bokningsbekräftelse skickad till dig. Självklart kan du under lågsäsong droppa in utan förbokning, då mellan kl 13-18.

Under högsäsong  brukar vi vara fullbokade konstant tre veckor framöver. Så då är den spontana camparen lite sent ute, tyvärr.

 

SJÄLVINCHECKNING

Inom kort sätter vi igång vår självincheckning för husbil/husvagnsgäster. Det innebär att du som gäst kan vara lite mer flexibel med tiden för Din ankomst och inte så styrd av de incheckningstider som erbjuds. Hur funkar det? Du går in och gör en bokning, skapar en inloggning på ”Mina sidor”. Inloggningen blir din angivna e-post och ett eget valt lösenord. Väl inne på ”Mina sidor” kan du betala och checka in. Därefter får du info om bomkod etc. Du kan göra bokningen i förväg eller framme vid campinginfarten. Du väljer. Ju tidigare desto större sannolikhet till att hinna få en plats för natten.

 

Varmt välkomna hur som helst!

 

No Comments

Post A Comment

Translate »