Utflyktstips aug.,bokningstryck, tält etc

Utflyktstips aug.,bokningstryck, tält etc

Det är roligt att så många vill komma till Fjällbacka Camping. Men för att få en camping eller husbilsplats behöver du fortfarande boka _minst_ ett par dagar i förväg. Samma dag är än så länge ett unikum då det fortfarande är ”högsommar” i kalendern. Och _all_ bokning görs här på hemsidan i vår onlinebokning!

Vi har några få drop-in platser för husbil på en grusparkering. Dessa kan ej förhandbokas, utan ”först till kvarn” gäller.

 

Husbilstomt = där kan du endast parkera en husbil

Campingtomt = bäst lämpat för husvagn men de flesta platser funkar även för husbil. Vi justerar när bokning är genomförd så Du får den bästa platsen för just ditt fordon utefter vad som redan är uppbokat.

 

Om Du klickar på ”BOKA NU” kommer Du till vår bokningskalender. Skriv in önskat ankomst- och avresedatum och vad du vill boka in dig på för objekt. Klicka på ”BOKA” och fortsätt fullfölja bokningsflödet.

Om det står med röd text ”ej bokningsbar” är det tyvärr fullt. Under finns en blå text där det står ”Visa tillgängliga datum”. Klicka där och du får upp gällande kalender för den vistelseperiod du valt.

 

Röda datum = Fullbokat samtliga valda objekt

Gula datum = Fortfarande några lediga av valt objekt

Gröna datum = Många lediga objekt

*****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****

Angående tält

I våra marker finns en hel del berg och granit. Därför har vi inga tältplatser att erbjuda. Inte ens en slägga gör att Du kan knacka ner en tältpinne tyvärr. Vi hänvisar därför tältande gäster till våra granncampingar.

*****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****    *****

Tips på lite vad som händer i vår närmiljö i början av augusti: 

  • Under  6- 14 augusti pågår ”Västerhavsveckan” gå gärna in på deras hemsida för mer info och program https://www.vgregion.se/vasterhavsveckan    Kan varmt rekommendera 6 augusti med en matmarknad vid ”Nya kajen” i Fjällbacka.
  • 5-6 augusti är det ”Hornbore Ting” i Hamburgsund (grannbyn). Det är en vikingatida marknad med mat och härliga upplevelser i en miljö för stora och små vikingabesökare. Besök deras hemsida för deras besöksprogram https://hornboreting.se/

 

Varmt välkommen du lediga glada gäst. Säsongare som tillfällig gäst! Du gör sommaren!

MVH Fjällbacka Camping Crew

 

 

No Comments

Post A Comment

Translate »